دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

بلوتوث 5 با سرعت دوبرابري و برد چهار برابري از راه رسيد

بلوتوث

جمعه ۱۹ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۶:۰۰


متخصصان دنياي فناوري سرانجام بلوتوث 5 را عرضه کردند که با استفاده از آن سرعت تبادل داده دوبرابر شده و برد آن نيز چهار برابر بيشتر از بلوتوث 4 خواهد بود.

وايمکس نيوز- بلوتوث اولين بار در ابتداي سال 2016 به طور آزمايشي عرضه شد و با توجه به افزايش نفوذ اينترنت اشيا پيش‌بيني مي‌شود که که در سال‌هاي آينده بيشتر مورد توجه قرار بگيرد.

گروه مسئول اين فناوري موسوم به Bluetooth Special Interest Group (SIG) هفتم دسامبر از عرضه رسمي بلوتوث 5 خبر داد و تصريح کرد که استفاده از آن در گوشي‌هاي هوشمند، مچ بندها و ديگر لوازم خانگي هوشمند ممکن خواهد شد.

بلوتوث 5 براي تسهيل اتصال بيسيم انواع محصولات الکترونيک اعم از گوشي‌ها، رايانه‌ها، خودروها، لوازم منزل و ديگر محصولات فناوري مورد استفاده در صنايع، محيط‌هاي صنعتي و خانگي به کار گرفته خواهد شد.

براي افزايش سرعت اين فناوري و دامنه پوشش آن بلوتوث 5 از ظرفيت 5 برابري تبادل پيام برخوردار خواهد بود. علاوه بر اين روش‌هايي براي کاهش تداخل امواج بلوتوث با ديگر ابزار بي‌سيم در نظر گرفته شده است. همچنين برخي به روزرساني‌ها براي سازگار کردن اين فناوري در زمان استفاده از گوشي و تبلت در نظر گرفته شده است.

منبع: فارس

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو